OM FÖRETAGET

År 1883 grundades Sjölins Smide i Hudiksvall. 135 år har passerat och vi är idag inte bara specialister på att leverera stålstommar till svensk byggindustri utan även en erfaren och efterfrågad leverantör av speciallösningar inom avancerad stålkonstruktion runt om i Sverige. Vår position i branschen är stark och vi omges av mycket gott renommé. Kvaliteten på våra arbeten och vårt goda rykte har lett oss till prestigeuppdrag vid exempelvis Nationalmuseum, Tele2 Arena och utförandet av Hoppbackarna i Falun.

Vi är ett välmående företag med 90 anställda som omsätter ca 150 miljoner. Våra framgångar gör att vår organisation växer. Anledningen kommer via det starka engagemanget hos vår personal. Arbetsglädje och att finnas till hands för varandra vilar som en anda i alla delar av organisationen. Kulturen är så pass förankrad att vi själva benämner den som ”Sjölins-andan”. För oss innebär det att gilla omväxling i vardagen, att vara orädd för förändring och att ha roligt på jobbet. Vi ger varandra energi och kollegor finns alltid där för en hjälpande hand. Vi tar ansvar över våra arbetsuppgifter och lägger rätt tid och kvalitet på det vi utför.

DINA ARBETSUPPGIFTER

vill axla ett stort ansvar i en av företagets nyckelpositioner. Rollen som tillverkningschef är varierande och du kommer ofta att arbeta väldigt operativt men samtidigt med strategiska frågor och måluppföljning. Naturligtvis har du ett personalansvar med allt vad det innebär. Nära samarbete med företagets alla avdelningar är en självklarhet.

Ofta är företagets egna projekt med projektledaren i spetsen den huvudsakliga kunden. Du kommer att driva och ansvara för hela processen från ankommande material till leverans av färdigtillverkade konstruktioner.

  • Leda tillverkningsavdelningen hos oss i enlighet med företaget strategier & mål
  • Utveckla företagets verksamhetssystem och rutiner avseende vår tillverkning
  • Aktivt arbeta med utveckling och förbättringar av våra tillverkningsprocesser
  • Budget och investeringar avseende vår tillverkning
  • Ansvar för kostnadseffektiva arbetssätt inom vår tillverkning
  • Arbeta aktivt med kvalitet, miljö och arbetsmiljö
  • Samordna och stämma av tidsplaner och tekniska specifikationer
  • Säkerställa kvalité mot gällande standarder och certifieringar
  • Ha tätt samarbete med övriga avdelningar på företaget

Du rapporterar till VD och vi ser dig jobba aktivt i ledningsgruppen.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en bakgrund som ledare eller chef. Du har god vana av olika system som är anpassade för tillverkande industri. Du bör även ha en positiv inställning till digitala processer och se möjligheter inom förbättringsområden. Vi ser det som mycket meriterande med erfarenhet och förståelse för processerna i en modern stålkonstruktionstillverkning. Du som person är strukturerad, noggrann och driven. Du gör gärna det lilla extra som behövs när det behövs och har ett positivt förhållningssätt till det mesta.
Vi ser även att du har god kommunikativ förmåga och för dig fungerar det både att arbeta i grupp som självständigt.

Du ges möjligheten att axla en nyckelroll hos oss med stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling. Vi är i en expansiv fas och erbjuder dig en spännande roll med varierade arbetsuppgifter och ansvar.

Läs mer om oss på www.sjolins-smide.se

Sjölins Smide samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Olof Westling på olof.westling@clwork.se eller 073-3512734. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 26 januari.

Ansök nu