OM FÖRETAGET

År 1883 grundades Sjölins Smide i Hudiksvall. 137 år har passerat och vi är idag inte bara specialister på att leverera stålstommar till svensk byggindustri utan även en erfaren och efterfrågad leverantör av speciallösningar inom avancerad stålkonstruktion runt om i Sverige. Vår position i branschen är stark och vi omges av mycket gott renommé. Kvaliteten på våra arbeten och vårt goda rykte har lett oss till prestigeuppdrag vid exempelvis Nationalmuseum, Tele2 Arena och utförandet av Hoppbackarna i Falun.

Vi är ett välmående företag med 90 anställda som omsätter ca 150 miljoner.
Våra framgångar gör att vår organisation växer. Anledningen till detta är bland annat det starka engagemanget hos vår personal. Arbetsglädje och att finnas till hands för varandra vilar som en anda i alla delar av organisationen. Kulturen är så pass förankrad att vi själva benämner den som ”Sjölins-andan”. För oss innebär det att gilla omväxling i vardagen, att vara orädd för förändring och att ha roligt på jobbet. Vi ger varandra energi och kollegor finns alltid där för en hjälpande hand. Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter och lägger rätt tid och kvalitet på det vi utför.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Då en av våra medarbetare ska gå i pension söker vi nu en ersättare till vår ekonomiavdelning. Du kommer att jobba med löpande redovisning för Sjölins Smide AB, samt övriga bolag inom koncernen. Som ekonomiadministratör kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du kommer även att stötta upp i uppgifter som löneadministration och andra uppgifter förenade med bolagets ekonomihantering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Hantering av leverantörs- & kundreskontran
  • Hantering av in- och utbetalningar
  • Fakturering och hantering av fakturaunderlag
  • Avstämningar inför redovisning av skatt och moms
  • Förberedande av underlag för månads- och årsbokslut
  • Viss löneadministration
  • Administrering av inkommande/utgående post
  • Inköp av kontorsmaterial

I den här rollen kommer du också att ha en hel del kund- och leverantörskontakt och ges möjlighet att växa med rollen och utvecklas med företaget. Hos oss är det bra gemenskap och vi värdesätter ett prestigelöst arbetssätt, där vi samarbetar och har en positiv inställning till arbetet.

DIN PROFIL

Rollen som ekonomiadministratör ställer krav på att du har förståelse för löpande bokföringsarbete. Antingen är du gymnasieekonom som är i början av din karriär och har arbetat praktiskt några år inom ekonomi eller så har du en akademisk examen med inriktning redovisning.
För oss är det viktigt att du som person tycker om att ta initiativ och har en förmåga att driva dig själv och se vad som behöver göras samt att du har ett strukturerat arbetssätt.
Du behöver ha god datorvana, lätt för att lära dig nya system och känna dig hemma i ett digitaliserat arbetssätt och tänk.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom en koncern med flera bolag.

En positiv inställning och fokus på effektiva lösningar och förbättringsarbete är andra faktorer som vi ser som självklara på Sjölins Smide.
Vi erbjuder en tjänst med varierade arbetsuppgifter, tillsammans med engagerade arbetskollegor på en arbetsplats med nyrenoverade och fräscha kontorslokaler.

Läs mer om oss på www.sjolins-smide.se

Sjölins Smide samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Olof Westling på olof.westling@clwork.se eller 073-3512734.
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 8 mars.

Ansök nu