Arto Kinnunen, tidigare produktionstekniker, produktionsledare, projektledare och Key Account Manager på Hiab AB i Hudiksvall blir Sjölins Smides nya tillverkningschef. 

Arto har lång erfarenhet av att arbeta med svetsade produkter och verkstadsproduktion i både små och stora serier. Han har även erfarenhet av att arbeta enligt certifierade verksamhetssystem, produktionsstyrning, logistik, ekonomi och projektledning.

Tillverkningschef är hos oss en ny tjänst och ska inte förväxlas med den tidigare tjänsten, verkstadschef som Urban Gustafsson har idag. Det är framförallt personal och budgetansvar som vi kommer att trycka mer på i den nya tjänsten, men även utveckling av tillverkning, produktionsmetoder, arbetssätt och flöden.

”Det här känns som en nystart med en återgång till en mer produktionsnära miljö med fokus på tillverkning och svetsning”, säger Arto när vi frågar hur han känner inför det nya jobbet.

Vi hälsar Arto välkommen till oss den första juli.