Fredagen den 21 december 2018 är ett datum att minnas med stor glädje och tillförsikt.
Sjölins Smide AB 135 år – självklart att det skulle firas.

De drygt 90 anställda bjöds in till en dag fylld av aktiviteter. Det började med ett gympapass på Aktivitetsfabriken och Ibalans. Under ämnet – Motivation, Träning, Hälsa – föreläste idrottspedagogen Magnus Lampert om hur viktigt det är att träna för att kunna orka med och hålla sig piggare.

Efter morgonpasset förflyttade man sig till Kulturhuset där personalen fick bekanta sig med hockeyoraklet Niklas Wikegård, Fredrik Jönsson från HHC och Pelle Lööf från HuFF. Här handlade det bland annat om hur man kan bygga ett vinnande lag – oavsett om det är inom idrotten eller ett företag. Det finns många gemensamma nämnare. Ordning och reda tillsammans med värdegrund och attityd ska kunna skapa lönsamhet.

Dagspasset avslutades med ”sten sax påse” som skapade stor munterhet.
Vid den efterföljande jubileumsmiddagen hälsade VD Ulrik Jonasson välkommen och a capellagruppen Six Voices sjöng några julinspirerade sånger. Lite senare intog rockmusikern Erik Brodén och hans vänner scenen. Kvällens överraskning var när Erik bjöd upp Ulrik Jonasson att förstärka musiken med sitt gitarrspel.
En helt igenom lyckad jubileumsfest!