Sista arbetsdagen innan semestervilan blev också sista arbetsdagen för Ankie Perman på Sjölins Smide AB. Det blev lite av en festdag på kontorsavdelningen. Ankie bjöd på en  härlig hemgjord smörgåstårta till morgonfikat och vid lunchtid bjöds hon på en avskedslunch på Borka Brygga. Meningen var att hon skulle få färdas i båt med Krister alternativt nercabbat med Patric, men det dåliga vädret gjorde alternativen omöjliga.

Lunchen blev till stor belåtenhet för både Ankie och de övriga i sällskapet.
– Fantastiskt god mat, tyckte Ankie.

En annan överraskning denna sista arbetsdag kom från verkstan i form av en specialdesignad julgran av metall som ställts i hennes trädgård hemma i Forsa.

Ankie Perman i centrum vid lunchbordet. Hon sitter trygg mellan de två tidigare ägarna Sven-Erik Bogstag och Rune Hed samt Patric Englund. På högra sidan bordet ses Jenny Thurfjell, Ulrik Jonasson, Krister Olsson och Urban Gustavfsson.